160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı
Abone ol
Kahramanmaraş'ta Vatani Görevi Sırasında Kalp Krizi Geçirip Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybeden Jandarma Er Selçuk Sarıkaya, Memleketinde Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Kahramanmaraş’ta vatani görevi sırasında kalp krizi geçirip kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Er Selçuk Sarıkaya, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kahramanmaraş’ta vatani görevi sırasında kalp krizi geçirerek bir süre yoğun bakımda tedavi gören Jandarma Er Selçuk Sarıkaya (20), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sarıkaya’nın naaşı bu sabah memleketi Çan ilçesine getirildi. Söğütalan köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıkaya, askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Babaanne Rukiye Sarıkaya, torununun tabutuna sarılıp, "Ben seni hiç yalnız bırakmadım sen beni neden bıraktın. Beni de al yanına" diyerek gözyaşı döktü.

Cenaze törenine; Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Jandarma Kom. Yrd. Jandarma Albay Kamil Türkdönmez, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, siyasi partilerin ve STK’ların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinbey'de öğrencilere bisiklet müjdesiÖnceki Haber

Şahinbey'de öğrencilere bisiklet müjdesi

Sıcaklarının gelmesiyle yemeniye ilgi arttıSonraki Haber

Sıcaklarının gelmesiyle yemeniye ilgi ar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar