160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahta Belediyesi Ramazan Çarşısında etkinlikler coşkuyla devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahta Belediyesi Ramazan Çarşısında etkinlikler coşkuyla devam ediyor
Abone ol
Kahta Belediyesi Ramazan çarşısı’nda Etkinlikler Coşkuyla Devam Ediyor

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Çarşısı etkinlikleri, çocuklar ve aileler için unutulmaz anlara sahne oluyor.

Bu akşam, Grup Ravza en güzel ilahileriyle dinleyicilere manevi bir atmosfer yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi, MHP İlçe Başkanı Siraç Aslan, Kahta İlçe Müftüsü Süleyman Turul ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Mehmet Can Hallaç, etkinlik sırasında çarşı esnafıyla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Ailelerle samimi bir ortamda bir araya gelen Başkan Hallaç, çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Hallaç, "Kahta Belediyesi olarak, ramazanın manevi ruhunu hep birlikte yaşadığımız bu özel etkinliklerde siz değerli hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ramazan Çarşısı’ndaki etkinliklerimiz her akşam saat 20:30’da başlıyor. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşçi servisten inen kişiye motosiklet çarptı Önceki Haber

İşçi servisten inen kişiye motosiklet ça...

Vanda parklar bahara hazırlanıyor Sonraki Haber

Vanda parklar bahara hazırlanıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar