27 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraşta yol açma ve onarım çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşta yol açma ve onarım çalışmaları sürüyor
Abone ol
Kahramanmaraş'ın Kırsal Bölgelerinde Kar Küreme çalışmaları Durmaksızın Devam Ederken, Aşırı Yağışlar Sonucu Yollara Taşınan çamur, Taş Ve Kaya Parçaları Da Temizlenerek Yerleşim Yerleri Ulaşıma Açık Tutuluyor

Kahramanmaraş’ın kırsal bölgelerinde kar küreme çalışmaları durmaksızın devam ederken, aşırı yağışlar sonucu yollara taşınan çamur, taş ve kaya parçaları da temizleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Göksun’un kırsal mahallelerinde kar küreme ve yol açma faaliyetleri titizlikle gerçekleştiriliyor. Kar yağışının ulaşımda aksamalara yol açmaması için ana arterler ve mahalle bağlantı yolları iş makineleriyle sürekli açık tutuluyor. Yerleşim yerlerinin ilçe merkeziyle bağlantısının kesilmemesi adına ekipler 7/24 esasına göre görev yapıyor. Öte yandan bölgede etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle bazı noktalarda heyelanlar meydana geldi. Heyelan sonucu arterlere taşınan çamur, taş ve kaya parçaları ekipler tarafından kısa sürede temizlenerek yollar güvenli hale getiriliyor. İş makineleri ve saha personeli, risk oluşturan birikintileri kaldırarak sürüş güvenliğini yeniden tesis ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivaslı Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı Önceki Haber

Sivaslı Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğ...

Gaziantepte öğrenciler yardım kolileri hazırladı Sonraki Haber

Gaziantepte öğrenciler yardım kolileri h...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar