160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraş’ta Yeni Toplu Taşıma Hattı Hizmete Giriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Yeni Toplu Taşıma Hattı Hizmete Giriyor
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde ulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde ulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

2 Eylül Pazartesi günü itibarıyla, Akyar Mahallesi'ndeki TOKİ Konutlarına ulaşım sağlayacak olan yeni toplu taşıma hattı, vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yeni hat, özellikle Akyar TOKİ Konutları sakinlerinin şehir merkezine daha rahat ulaşımını hedefliyor.

Sanayi, Eski İtfaiye ve Akyar TOKİ güzergâhında çalışacak olan araçlar, 10 dakikalık aralıklarla sefer yapacak.

Bu adım, şehirdeki toplu taşıma standardını yükseltmeyi ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımaya dair merak edilen soruların yanıtlanması için 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattını da hizmete açtı.

Belediye yetkilileri, yeni hattın şehir içi ulaşımda önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirterek, vatandaşların bu hizmetten en verimli şekilde yararlanabilmeleri için gereken tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklar için okula dönüş stratejileri Önceki Haber

Çocuklar için okula dönüş stratejileri

Körfezde okul bahçeleri temizlendi Sonraki Haber

Körfezde okul bahçeleri temizlendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar