13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraş'ta sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş'ta sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele
Abone ol
Kahramanmaraş'ta Yaz Mevsiminde Artış Gösteren Sivrisinek Ve Haşerelere Karşı 11 Ilçenin Tamamında Ilaçlama çalışmaları Yapılıyor.

Kahramanmaraş’ta yaz mevsiminde artış gösteren sivrisinek ve haşerelere karşı 11 ilçenin tamamında ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vektörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ilaçlama uygulamasında 60 araç ve 130 personel sahada görev aldı.

Özellikle yaz döneminde sivrisinek, karasinek ve diğer zararlı vektörlerin yoğun olarak görüldüğü bölgelerde gerçekleştirilen ilaçlama uygulamalarıyla, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyen unsurların en aza indirilmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda parklar ve yeşil alanlar, dere yatakları, sulak bölgeler, su birikintileri ve vektör oluşumuna elverişli noktalar periyodik olarak ilaçlama programına dahil ediliyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, halk sağlığının korunmasının öncelikli hedef olduğu vurgulanırken, yaz ayları boyunca ilaçlama faaliyetlerinin kesintisiz şekilde sürdürüleceği ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muş'ta jandarmadan şehirlerarası yolcu otobüslerine sıkı denetim Önceki Haber

Muş'ta jandarmadan şehirlerarası yolcu o...

Yozgat'ta tarihi eser nitelikli objeler ele geçirildi Sonraki Haber

Yozgat'ta tarihi eser nitelikli objeler...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar