
Abone ol

AMASYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURTARMA EKİBİ VE RİZELİ MADENCİLER, KAHRAMANMARAŞ MERKEZDE ÇÖKEN ÇUHADAR SİTESİNİN ENKAZINDAKİ KADINI SAĞ OLARAK KURTARMAYI BAŞARIP SAĞLIK EKİPLERİNE TESLİM ETTİ.
Kahramanmaraş’ta 56 yaşındaki Raife Taşkın, depremden 78 saat sonra arama-kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak kurtarıldı.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ili etkiledi. Depremlerin ardından bölgeye yönlendirilen çok sayıda ekip enkaz altında kalanları kurtarmak için canla başla çalışmalarını sürdürüyor.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğü kurtarma ekibi ve Rizeli madenciler, Kahramanmaraş merkezde çöken Çuhadar Sitesi’nin enkazındaki kadını sağ olarak kurtarmayı başarıp sağlık ekiplerine teslim etti.

Yorum Yazın