160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kahramanmaraşta 404 noktada temizlik uygulaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşta 404 noktada temizlik uygulaması
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 120 ARAÇ VE 614 PERSONELLE TOPLAMDA 404 NOKTADA ÇÖP TOPLAMA, İLAÇLAMA VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 120 araç ve 614 personelle toplam 404 noktada çöp toplama, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.


Depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, meydana gelebilecek muhtemel salgın hastalıkların önüne geçerek halk sağlığını korumak için şehir genelinde ilaçlama, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından yardıma gelen belediyelerin de katkılarıyla toplamda 120 araç ve 614 personel, 404 noktada çalışmalarını sürdürürken şehir çöp ve atıklardan temizlenerek dezenfekte ediliyor.


Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda çadır ve konteyner kentler, hastaneler, ana cadde ve sokaklar ile ortak kullanım alanlarında gerçekleştirilen çalışmalarla şehir çöp ve atıklardan temizlenerek meydana gelebilecek salgın hastalıkların önüne geçilmesi ve halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasar tespit çalışmaları sürüyorÖnceki Haber

Hasar tespit çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraşta 16 güzergahta ücretsiz toplu taşımaSonraki Haber

Kahramanmaraşta 16 güzergahta ücretsiz t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar