160x600
02 December, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraş'ta 23 Nisan Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş'ta 23 Nisan Kutlandı
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu 100. Yıl Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Tuğsem Ersoy'u bir günlüğüne devretti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu 100. Yıl Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Tuğsem Ersoy'u bir günlüğüne devretti.

Başkan Görgel, törende yaptığı konuşmada 23 Nisan'ın önemini vurgulayarak, "Bugün büyük bir şerefle makam koltuğumu Tuğsem'e devrettim.

Gerçekten Tuğsem de belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdi" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü kutlayan Görgel, "23 Nisan bizim için çok önemli bir tarih.

Ülkemizin şanlı tarihinde çok önemli bir yere sahip. Bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan etmişler.

İnşallah 23 Nisan, tüm dünya çocuklarının mutluluğuna vesile olur.

Bizler de yavrularımızın daha güzel ve daha iyi şartlarda yaşaması için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vermeye hazırız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Görgel, Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarını saygıyla andı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm vatandaşlara kutladı.

Minik başkan Tuğsem Ersoy ise yaşadığı mutluluğu dile getirerek Başkan Görgel'e teşekkürlerini sundu.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TCG Nusret Müze Gemisi, İzmirde ziyarete açıldı Önceki Haber

TCG Nusret Müze Gemisi, İzmirde ziyarete...

Adıyamanda 9 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Sonraki Haber

Adıyamanda 9 yıl 2 ay hapis cezası bulun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar