160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kahramanmaraşlı depremzede gazetecilere ekipman desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşlı depremzede gazetecilere ekipman desteği
Abone ol
Kahramanmaraş'ta, depremlerden etkilenen gazetecilere Basın İlan Kurumu (BİK) ve AFAD tarafından bilgisayar, fotoğraf makinesi, yazıcı ve büro malzemesi desteği verildi.

Kahramanmaraş'ta, depremlerden etkilenen gazetecilere Basın İlan Kurumu (BİK) ve AFAD tarafından bilgisayar, fotoğraf makinesi, yazıcı ve büro malzemesi desteği verildi.

Gaziantep BİK Şube Müdürü Hikmet Said Güngör, AFAD İl Müdür Yardımcısı Ümit Doğan, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde düzenlenen programda depremzede gazetecilerle bir araya geldi.

Şube Müdürü Güngör, yaşanan felaketin tüm meslek gruplarını olumsuz etkilediğini belirterek, AFAD işbirliğiyle Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren BİK'e kayıtlı 15 medya kuruluşuna gazetecilik faaliyetlerini yürütebilmeleri için fotoğraf makinası, yazıcı, kamera ve büro malzemesi desteği sağlandığını ifade etti.

Doğan da gazetecilerin deprem döneminde şehirden ayrılmayarak önemli görevler üstlendiğini belirterek, sıkıntıların aşılması sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından gazetecilere ekipmanları teslim edildi.​​​​​​​

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırda Türkiye Yüzyılında 85 bebek dünyaya gözlerini açtıÖnceki Haber

Diyarbakırda Türkiye Yüzyılında 85 bebek...

KTO ERVA Spor Kulübü açıldıSonraki Haber

KTO ERVA Spor Kulübü açıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar