160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kahramanmaraşlı çocuklar, TürkiyeUkrayna Milli Basketbol maçı için İstanbul’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşlı çocuklar, TürkiyeUkrayna Milli Basketbol maçı için İstanbul’da
Abone ol
Hepsiburada, "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocukları iki gün boyunca İstanbul'da ağırlıyor.

Hepsiburada, "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocukları iki gün boyunca İstanbul'da ağırlıyor.

Şirket açıklamasına göre, Hepsiburada, şubat ayında hayata geçirdiği "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programı ve ilkokulortaokul çağındaki nitelikli materyallere ulaşmakta zorluk çeken çocuklara destek vermek üzere hayata geçirdiği "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında, depremden etkilenen Kahramanmaraşlı 18 çocuğu İstanbul’da misafir ediyor.

İki gün boyunca İstanbul’da kendileri için özel olarak hazırlanan programa katılacak olan çocuklar, ilk güne tekneyle Boğaz turu yaparak başlarken daha sonra bugün oynanacak TürkiyeUkrayna basketbol milli maçını izlemek için Sinan Erdem Spor Salonu’na doğru yola çıktı.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiği anlaşmayla Kadın ve Erkek Basketbol A Milli Takımının ana sponsoru olan Hepsiburada’nın organizasyonuyla Kahramanmaraş’tan gelen çocuklar, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası grup maçında millileri tribünden destekleyecek olmanın heyecanını yaşayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım basın mensuplarıyla buluştuÖnceki Haber

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım b...

Antalya’da çeşitli suçlardan aranan 35 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Antalya’da çeşitli suçlardan aranan 35 ş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar