Kahramanmaraş’ın önceki dönem belediye başkanlarından Hacı Ali Özal, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraş’ın önceki dönem belediye başkanlarından Hacı Ali Özal, düzenlenen cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de cenaze törenine katılarak Özal ailesine taziyelerini iletti.
Kahramanmaraş’ın önemli isimlerinden biri olarak hafızalarda yer edinen merhum Hacı Ali Özal için düzenlenen cenaze töreni, şehir protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Tarihi Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında duygu dolu anlar yaşandı.
Cenaze törenine siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Hacı Ali Özal’ın naaşı, dualar eşliğinde Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Törende konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, merhum Hacı Ali Özal’ın şehre uzun yıllar hizmet ettiğini belirterek, “Şehrimize uzun yıllar hizmet etmiş, belediye başkanlığı görevinde önemli çalışmalara imza atmış kıymetli büyüğümüz Hacı Ali Özal’ı ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Merhum Hacı Ali Özal ağabeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin.
Şehrimize yaptığı hizmetler ve bıraktığı eserler daima hayırla yâd edilecektir” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın