07 Mayıs, 2024, Salı
DOLAR32.2616
EURO34.7989
ALTIN2401.8

Kağıthanede taksinin yayaya çarptığı feci kaza anları kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kağıthanede taksinin yayaya çarptığı feci kaza anları kamerada
Abone ol
KAĞITHANE'DE TİCARİ TAKSİNİN BİR YAYAYA ÇARPARAK ÖLÜMÜNE YOL AÇTIĞI KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. ÇARPMANIN ETKİSİYLE ŞAHSIN YOLA FIRLADIĞI, TAKSİNİN İSE PARK HALİNDEKİ BAŞKA BİR ARACA DA ÇARPTIĞI GÖRÜLÜYOR. ÖTE YANDAN, OLAYA İLİŞKİN GÖZALTINA ALININ 70 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ İSE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Kağıthane’de ticari taksinin bir yayaya çarparak ölümüne yol açtığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Çarpmanın etkisiyle şahsın yola fırladığı, taksinin ise park halindeki başka bir araca da çarptığı görülüyor. Öte yandan, olaya ilişkin gözaltına alının 70 yaşındaki sürücü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kağıthane Merkez Mahallesi’nde önceki hafta Cuma günü saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Eren (42), Hasan Ö.’nün (70) kullandığı 34 TFA 39 plakalı ticari taksinin çarpması sonucu yola savrulmuştu.



Hastanede hayatını kaybetmişti


Eren’e çarptıktan sonra kontrolden çıkan taksi ise park halindeki önce araçlara çarpmış ardından refüje vurarak durabilmişti. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan İbrahim Eren’i gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı adam, kaldırıldığı Kağıthane’deki özel bir hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.



Havalanarak park halindeki araca çarptı


Öte yandan, yaşanan o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, süratli şekilde ilerleyen taksinin vurduğu adam havalanarak park halindeki bir araca sert şekilde çarpıyor. Adam yere düşerek hareketsiz bir şekilde duruyor. Taksi ise birkaç araca çarparak durabiliyor.



Taksici tutuklanarak cezaevine gönderildi


Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Olayla ilgili taksi sürücü Hasan Ö. ise yakalanarak emniyete götürüldü. Sadabad Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen taksici Hasan Ö., “taksirle öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



“Aracı kullanan şoför bırakıp kaçmıştı”


Olayla ilgili konuşan esnaf Harun Atakul, “Ben geldiğimde polisler falan vardı burada. Taksicinin çarptığı adamı ambulans ile götürmüşler. Burada duran 5 araç ardı ardına çarpmayla birbirine girmiş. Taksi de refüje savrulmuş ama aracı kullanan şoför bırakıp kaçmıştı. Ben geldiğimde yaralıyı ambulans götürdüğü için ben göremedim onu” dedi.



“Önce yayaya sonra park halindeki araçlara çarpmış”


Kaza sonrasında olay yerine gelen Mustafa Topal ise “Ben sabah geldiğimde burada ambulans ve polisler vardı. Yerde bir adam yatıyordu. Duyduğuma göre adam önce bir yayaya çarpmış daha sonra da kontrolünü kaybedip park halindeki arabalara çarpmış. Kazadan sonra da taksici arabasını bırakıp kaçmış. Duyduğuma göre yaralı adam vefat etmiş galiba” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göğüs Cerrahisi Kliniğinde Ebus cihazı kullanılmaya başladıÖnceki Haber

Göğüs Cerrahisi Kliniğinde Ebus cihazı k...

Tekmanlı öğrencilerden örnek projeSonraki Haber

Tekmanlı öğrencilerden örnek proje

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar