12 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

Kağıthanede iş yerinden çaldığı 50 bin liralık malzemeleri 3 bin liraya satan hırsız yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kağıthanede iş yerinden çaldığı 50 bin liralık malzemeleri 3 bin liraya satan hırsız yakalandı
Abone ol
KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN C.S. OLDUĞU TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİ, 23 EKİM PAZAR GÜNÜ OTURDUĞU EVDE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.

Kağıthane’deki bir iş yerinden 50 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalan şahıs, çaldığı malzemeleri 3 bin liraya hurdacıya sattı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı ve çaldıkları malzemeleri el arabasıyla taşıdığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Olay, Kağıthane Yeşilce Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 Ekim Cumartesi günü bir iş yerinden 50 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalındı. Bunu fark eden iş yeri sahibi emniyete başvurdu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının yaşandığı bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden C.S. olduğu tespit edilen şüpheli, 23 Ekim Pazar günü oturduğu evde yakalanarak gözaltına alındı. C.S. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelinin daha önce de benzer suçlardan kaydı olduğu ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen C.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Hırsız kendisini iş yeri sahibi olarak tanıtmış


İş yerinden 50 bin lira değerindeki malzemeleri çalan zanlının çevredeki esnafa kendisini iş yeri sahibi olarak tanıttığı ve çaldığı malzemeleri 3 bin liraya hurdacıya sattığı belirlendi.


İş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde şahsın iş yerine girdiği ve çaldığı malzemeleri arkadaşlarıyla birlikte el arabasına koyarak taşıdıkları görülüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP İl Başkanı Aksu: “2023 seçimlerinde Cumhur ittifakının mührünü vuracağız”Önceki Haber

MHP İl Başkanı Aksu: “2023 seçimlerinde...

Nurdağı’nda öğrencilere trafik eğitimi verildiSonraki Haber

Nurdağı’nda öğrencilere trafik eğitimi v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar