160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kağıt fabrikasındaki yangın yeniden alevlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kağıt fabrikasındaki yangın yeniden alevlendi
Abone ol
Aydın'ın Söke Ilçesindeki Kağıt Fabrikası Geri Dönüşüm Alanında çıkan Ve Akşam Saatlerinde Büyük ölçüde Kontrol Altına Alınan Alınan Yangında Alevler Rüzgarın Da Etkisi Ile Yeniden Büyüdü.

Aydın’ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikası geri dönüşüm alanında çıkan ve akşam saatlerinde büyük ölçüde kontrol altına alınan yangında alevler rüzgarın da etkisi ile yeniden büyüdü.

Edinilen bilgiye göre, Söke Kipaş Kağıt Fabrikası’nın geri dönüşüm alanındaki atık kağıtların depolandığı alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, UMKE ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı hava araçları sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına karadan müdahale ederken, 3 helikopter ve 1 uçak da söndürme çalışmalarına havadan destek verdi. Bölgede ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışması yoğun bir şekilde devam ederken, Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çevre belediyelerinin arasözleri ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TOMA’lar da yangına müdahale ediyor.

Akşam saatlerinde büyük ölçüde kontrol altına alına alındığı belirtilen yangın, kuvvetli rüzgarın etkisi ile yeniden alevlendi. Söke’de geceyi alevler aydınlatırken, ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozcaadadaki çöplük yangını kontrol altına alındıÖnceki Haber

Bozcaadadaki çöplük yangını kontrol altı...

Çocuğu istismar eden şahıs yakalandıSonraki Haber

Çocuğu istismar eden şahıs yakalandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar