160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kağıt fabrikasında çıkan yangında 30 bin ton atık kağıdın kül olduğu öğrenildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kağıt fabrikasında çıkan yangında 30 bin ton atık kağıdın kül olduğu öğrenildi
Abone ol
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Ilçesindeki Kağıt Fabrikasında çıkan Yangında şuana Ana Kadar 30 Bin Ton Atık Kağıt Yanarken, Dumanlar Gökyüzünü Kapladı, Alevler Metrelerce Yükseldi

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangında şu ana ana kadar 30 bin ton atık kağıt yanarken, dumanlar gökyüzünü kapladı, alevler metrelerce yükseldi.

Yangın saat 15:00 sıralarında ilçeye bağlı Kılılı Mahallesi’ndeki kağıt fabrikasında çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğüne bağlı ekipler ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Havadan helikopter yardımı ile müdahale edilen yangında şuana kadar 30 bin ton atık kağıdın yandığı öğrenildi. Yangında alevler metrelerce yükseğe çıkarken, dumanlar ise adeta gökyüzünü kapladı.

Yangının görgü tanığı bir vatandaş, “Ben, yan fabrikada çalışıyordum işten çıktığımda bu fabrikanın yandığını gördüm. Helikopterle müdahale ediliyor” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirde polis 21 aranan şahsı yakaladı Önceki Haber

Balıkesirde polis 21 aranan şahsı yakala...

Kuşadasında okullar yeni eğitim dönemine hazırlanıyor Sonraki Haber

Kuşadasında okullar yeni eğitim dönemine...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar