28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Kadirli’de seçime iki gün kala Hastane ihalesi yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’de seçime iki gün kala Hastane ihalesi yapılacak
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 150 yataklı Devlet Hastanesi ile Diş Sağlığı Merkezinin 12 Mayıs 2023 günü ihalesi yapılacak.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 150 yataklı Devlet Hastanesi ile Diş Sağlığı Merkezinin 12 Mayıs 2023 günü ihalesi yapılacak.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli ilçesinde ihalesi yapılacak olan Sağlık tesislerinin 12 Mayıs tarihinde yapılacağını müjde olarak kamuoyu ile paylaşan açıklama yaptı.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Milletin huzuruna çıktıkları 2002 yılından bu güne, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmamak için eser ve hizmet siyasetlerini sürdürdüklerini ve sürdürmeye devam ettiklerini vurguladı.

Durmuşoğlu Osmaniye’ye yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak; “2015 yılından bugüne milletvekili olarak hizmet etmeye başladığım Osmaniye ilimiz için birçok yatırım ve projenin gelmesini sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz.

Türkiye Yüzyılımızın en iddialı alanlarından biri olan sağlık yatırımlarını Osmaniye’mizin her bir karış toprağına getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. 

Bunun en son örneği 150 Yataklı Ek Kadirli Devlet Hastanemizin ve 20 Ünit Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ihalesinin 12 Mayıs 2023 yapılacak olması oldu, inşallah ihale sürecinin tamamlanması sonrası hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarının başlamasıyla Kadirlili hemşerilerimiz en iyi kalitede ve en üst teknolojide bir hastaneye kavuşmuş olacak.

Kadirli Devlet Hastanemiz Osmaniye’mizde gerçekleştirdiğimiz sağlıkta dönüşümün son halkalarından biri, bundan önce hayata geçirilen 150 yatak 225 yatak kapasiteli Düziçi Devlet Hastanemizin, 50 Yataklı Bahçe Devlet Hastanemizin ve Sumbas Enteğre İlçe Hastanemizin inşaat çalışmaları devam etmektedir.

Yapımı tamamlanan Toprakkale Enteğre İlçe Hastanemiz, İlimizin her yerinde hizmete açılan Aile Sağlığı Merkezleri, Sağlıklı Yaşam Merkezleri ve 112 Acil Sağlık İstasyonları da vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

600 yataklı (800 yatak kapasiteli) Osmaniye Eğitim Araştırma Hastanemizin inşaat çalışmaları tamamlanmış olup, acil servisi hasta kabulüne başlamıştır.

Hayata geçirilen dev projeler sayesinde Türkiye uluslararası alanda da ses getiren bir ülke, Osmaniye’de bölgesinde gücüne güç katan bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

İnşallah aziz milletimizin desteği ile 14 Mayıs sonrası, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, hizmet ve eser siyasetimize devam edeceğiz.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Merkezefendide binlerce vatandaş iftar sofrasında buluştuÖnceki Haber

Merkezefendide binlerce vatandaş iftar s...

Konteynır kent 12 ayrı Mahalleye ayrılarak tabelalar asıldıSonraki Haber

Konteynır kent 12 ayrı Mahalleye ayrılar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar