160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kadınlara bir hediye vermek isteyenlerin tercihi çiçek oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadınlara bir hediye vermek isteyenlerin tercihi çiçek oldu
Abone ol
çiçekçi Nurgül çelik

Eskişehir’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara çiçek armağan etmek isteyen vatandaşlar esnafın işlerini yoğunlaştırdı.

Çiçekçiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesindeki hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşlar özel programlarda ve bireysel olarak kadınlara hediye etmek için tüm çiçek çeşitlerine yoğun ilgi gösterirken, özellikle sevginin sembolü olan karanfil ve gül satışları hızlandı. Yoğunluğun hafta içerisinden başladığını belirten ve gün boyu devam etmesini bekleyen esnaf, tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

"En güzel çiçeklere yine çiçek armağan ediliyor"

Bu kadınlar gününde işlerin geçen dönemlere göre daha yoğun olacağını öngördüklerini dile getiren Nurgül Çelik, "Bugünün vesilesiyle işlerimiz oldukça hızlandı. Yoğunluk hafta içerisinde başladı. Tüm çiçek çeşitlerinin satışı hızlandı ama özellikle sevginin sembolü karanfil ve bir klasik olan güle ayrı bir ilgi gösteriliyor. Biz yoğunluğun gün boyunca devam etmesini bekliyoruz. Yani en güzel çiçeklere yine çiçek armağan ediliyor. Buradan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Büyükkılıç: “Kayseri, hem kendini kuran şehir hem de zenginlikler şehridir” Önceki Haber

Başkan Büyükkılıç: “Kayseri, hem kendini...

Başkan Pekmezciden başarılı sporculara altın hediyesi Sonraki Haber

Başkan Pekmezciden başarılı sporculara a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar