22 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaçak silah operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaçak silah operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı var
Abone ol
İç İşleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; Mersin merkezli 3 ilde yapılan kaçak silah ticareti operasyonunda gözaltı kararı verilen 12 kişiden 4'ünün tutuklandığını kaydetti.

İçişleri Bakanlığı, Mersin merkezli 3 ilde icra edilen kaçak silah ticareti operasyonunda gözaltına alınan 12 şahıstan 4’nün tutuklandığı, operasyonda yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ve fişeğin ele geçirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada, “Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Mersin, Konya ve Adana illerinde organize bir şekilde kaçak silah ticareti yapan 12 şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirilmiştir.

Araştırma, fiziki ve teknik takip sonucu yapılan operasyonda şüphelilerin ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda; 32 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve 118 adet fişek ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili 4 şahıs tutuklanmış, 8 şahsın adli işlemleri devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kartalda bina yıkımı yapan iş makinası devrildi Önceki Haber

Kartalda bina yıkımı yapan iş makinası d...

Kahtada Yaz Kuran Kursları futbol turnuvası başladı Sonraki Haber

Kahtada Yaz Kuran Kursları futbol turnuv...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar