160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaçak kazıda metan gazı zehirlenmesi: 1 kişi öldü, 1 kişinin durumu kritik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaçak kazıda metan gazı zehirlenmesi: 1 kişi öldü, 1 kişinin durumu kritik
Abone ol
Samsun’da Fındık Bahçesinde Define Aradığı Iddia Edilen 2 Arkadaş Dehşeti Yaşadı. Kazdıkları 8 Metrelik Kuyuda Metan Gazından Etkilen 1 Kişi öldü. 1 Kişinin Ise Durumu Kritik Olarak Hastanede Yoğun Bakıma Alındı.

Samsun’da fındık bahçesinde kaçak kazı yaptıkları iddia edilen 2 arkadaş dehşeti yaşadı. Kazdıkları 8 metrelik kuyuda metan gazından etkilenen 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Bafra ilçesi Darboğaz Mahallesi Çetirli Dere mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Çetin (43) ve Fatih K. (42) fındık bahçesinde define aramak için kazı yapmaya başladı. Kazıda yaklaşık 8 metre derinliğe inen iki arkadaştan Fatih K., bir süre sonra kuyunun dibinde hareketsiz kaldı. Durumu gören Mehmet Çetin çevreden yardım istedi. Çevreden birkaç kişinin gelmesiyle halat ile kuyuya inen Mehmet Çetin de bir süre sonra fenalaştı. 2 arkadaş kuyudan çıkmayınca vatandaşlar 112’yi aradı. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 2 arkadaşı kuyudan çıkardı. Olay yerindeki sağlık ekipleri Mehmet Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan Fatih K. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Olayı anlatan mahalle sakinlerinden Mümin Tosun, “Bizim komşularımız olan arkadaşlar burada kazı çalışması yapıyorlar. Sabah saatlerinde içlerinden bir tanesi panik halinde bana geldi. ‘Acele gel yardım lazım, arkadaşım kuyuda kaldı’ dedi. 7-8 metre derinliğinde kuyu açmışlar. Baygın şekilde orada yatıyor. Ben hemen 112’yi aradım. Bunlar oraya daha önce elektrik getirmişler. Arkadaşını yük çekme halatıyla kurtarmak için aşağıya indi. Ben de halatla yukarı çekmeye çalıştım fakat çekemedim. İtfaiyeyi çağırdım. İtfaiye geldi ve aşağıya indi. Bir tanesini canlı aldık. Sonradan kurtarmak için kuyuya giren arkadaş ise havasızlıktan hayatını kaybetti" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zeytinlik yangının şüphelisi yakalandıÖnceki Haber

Zeytinlik yangının şüphelisi yakalandı

Ekmeğin neden bozulduğu Osmangazide konuşulduSonraki Haber

Ekmeğin neden bozulduğu Osmangazide konu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar