28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Jet Kravatçı Sebahattin Kara: “Dünyada rakibim yok”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jet Kravatçı Sebahattin Kara: “Dünyada rakibim yok”
Abone ol
GİRESUN’UN GÖRELE İLÇESİNDE YAŞAYAN SEBAHATTİN KARA, “TEK HOBİM” DEDİĞİ KRAVAT BAĞLAMA TUTKUSUNU REKORA ÇEVİRİYOR. ARKADAŞ ÇEVRESİNİN “JET KRAVATÇI” OLARAK TANIMLADIĞI KARA, 2 SANİYEDE KRAVAT BAĞLAYARAK GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR.

Giresun’un Görele ilçesinde yaşayan Sebahattin Kara, “tek hobim” dediği kravat bağlama tutkusunu rekora çeviriyor. Arkadaş çevresinin “Jet Kravatçı” olarak tanımladığı Kara, 2 saniyede kravat bağlayarak görenleri şaşkına çeviriyor.


Kravat bağlama rekorunu 2 saniyeden 1 saniyeye inerek Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek olduğunu söyleyen Kara, “Kravat bağlamadaki rekorum 2 saniye, yeni bulduğum teknikle bunu 1 saniyeye düşürerek kendi rekorumu kendim egale ederek Guinness Rekorlar Kitabına girmek istiyorum. Tek rakibim yine kendimim. Dünyanın hiçbir yerinde bana rakip olacak kimse yok. Hala çalışmalarıma daha hızlı olmak için devam ediyorum. Ayrıca bağladığım kravatlarda boğulma riski de yok. Olası bir kavga anı, ya da arabada kaza anında bir yere sıkıştığında kravat kendiliğinden çözülür. Bağladığım bu kravat nereden çekilirse çekilsin çekenin elinde kalır, boğulma riski yoktur” dedi.



İzleyenler şaşırıyor


Cumhuriyet Meydanında yaptığı kravat bağlama şovunu izleyen vatandaşlardan Serdar Şahin, kravat bağlamak bazıları için zor bir iş olsa da Sebahattin Kara için adeta bir yeteneğe dönüşmüş ifadelerine yer verirken, Şükrü Dede ise, “Sebahattin ağabeyimiz ilçemizde sevilen bir ağabeyimiz hızlı kravat bağlama konusunda dünya çapında ünlü bir isim ilginç bir yetenek nerden aklına geldi bilmiyorum ama Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi başaracak kadar bu işi benimsemiş ilçemizin de bu anlamda adının duyulması anlamında başarılı bir iş çok sevdiğimiz bir arkadaşımız kendisiyle gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbaa Belediyesi depremzedeler için iftar yemeği düzenlediÖnceki Haber

Erbaa Belediyesi depremzedeler için ifta...

Kısmı felç geçiren hasta Karabükte sağlığına kavuştuSonraki Haber

Kısmı felç geçiren hasta Karabükte sağlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar