160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Jandarmadan dolandırıcılara dev operasyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan dolandırıcılara dev operasyon
Abone ol
GAZİANTEP İL JANDARMA KOMUTANLIĞINCA, KENDİLERİNİ ÇİFTLİK SAHİBİ EMEKLİ MEMUR OLARAK TANITARAK VATANDAŞLARI TOPLAM 5 MİLYON 100 BİN TL DOLANDIRAN ÇETEYE DÜZENLENEN 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kendilerini çiftlik sahibi emekli memur olarak tanıtarak vatandaşları toplam 5 milyon 100 bin TL dolandıran çeteye düzenlenen 10 şüpheli gözaltına alındı.


Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvan satın almak üzere anlaştıkları vatandaşlara parayı göndermiş gibi sahte dekont göstererek veya parayı daha sonra ödeyeceklerini belirterek, hayvanları teslim aldıktan sonra parasını ödemeden hayvanları başka şahıslara satan ve toplamda 30 vatandaşın 5 milyon 100 bin TL dolandırdığı tespit edilen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri Gaziantep merkezli 3 İlde eş zamanlı yaptığı operasyonda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 312 adet küçükbaş/büyükbaş hayvan, 9 üdet cep telefonu (sim kartlar dahil), 5 adet dekont, 1 adet tablet ele geçirildi.


Yapılan operasyonda 30 Faili Meçhul dolandırıcılık olayı aydınlatılırken. Şüphelilerin gözaltı işlemler devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sahte kimlikle Aydına uyuşturucu sevkiyatını polis engelledi Önceki Haber

Sahte kimlikle Aydına uyuşturucu sevkiya...

Hatayspor, Volkan Demirel ile çalışmalarına başladı Sonraki Haber

Hatayspor, Volkan Demirel ile çalışmalar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar