160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Jandarma ekipleri yaralı köpek için seferber oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma ekipleri yaralı köpek için seferber oldu
Abone ol
KASTAMONU’NUN DEVREKANİ İLÇESİNDE BİR ARACIN ÇARPMASI NETİCESİNDE YARALANAN KÖPEK İÇİN JANDARMA EKİPLERİ SEFERBER OLDU.

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir aracın çarpması neticesinde yaralanan köpek için jandarma ekipleri seferber oldu. Ekipler, 50 kilometre uzaklıktaki köpeğe ulaşarak, tedavi edilmek üzere veteriner hekime ulaştırdı.


Olay, gece saatlerinde Kastamonu’nun Devrekani ilçesi Yaralıgöz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.E. isimli vatandaş, yolda seyir halindeyken, yol kenarından yaralı bir köpeğin olduğunu gördü. Yardım etmek istediği köpeğe yaklaşamayan A.E., durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine Kastamonu il Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) timi, 50 kilometredeki köpeği ölümden kurtarmak için seferber oldu.


Gece saatlerinde yola çıkan ekipler, ulaştıkları köpeği jandarma aracına alarak il merkezine getirerek veteriner hekime teslim etti. Bir aracın çarpması neticesinde yaralandığı belirlenen köpek, tedavi altına alındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Astsubay Ferhat Gedik şehadetinin 5. yılında mezarı başında dualarla anıldıÖnceki Haber

Astsubay Ferhat Gedik şehadetinin 5. yıl...

Çamyuva kapalı pazar yerinin temeli atıldıSonraki Haber

Çamyuva kapalı pazar yerinin temeli atıl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar