160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Jandarma doğaya yem bıraktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma doğaya yem bıraktı
Abone ol
KİLİS’DE JANDARMA EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE BESLENMEKTE GÜÇLÜK ÇEKEN YABAN HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKTI.

Kilis’de jandarma ekipleri, olumsuz hava şartları nedeniyle beslenmekte güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.


Kilis İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Timi ve Kilis ili Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle, Kilis merkez ilçesi Demirciler köyü ve Gülbaba Devlet Avlağında yaban hayvanları için yürütülen çalışmaya katıldı. Ekipler, doğadaki hayvanların kar altında kalan yiyecekleri bulmakta zorlanması üzerine arazide belirlenen yerlere, besi yemi, ot, buğday ve ekmek bıraktı.


Ekipler çıktığı ormanlık alanlarda 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu çerçevesinde avlaklarda kontroller de yaptı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Vekili Subaşı mahalle sakinleri ile bir araya geldi Önceki Haber

Başkan Vekili Subaşı mahalle sakinleri i...

Tuncelide karla mücadele çalışması sürüyor Sonraki Haber

Tuncelide karla mücadele çalışması sürüy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar