160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmit Belediyesi, Hatayda sıcak yemek dağıtımına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmit Belediyesi, Hatayda sıcak yemek dağıtımına başladı
Abone ol
10 İLİ VURAN 2 BÜYÜK DEPREMİN YIKICI ETKİSİNİ BİR NEBZE OLSUN AZALTMAK VE DEPREMZEDELERE YARDIMCI OLMAK AMACIYLA İZMİT BELEDİYESİ KURDUĞU AŞEVİNDE SICAK YEMEK DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR.

10 şehri etkileyen 2 büyük depremin yıkıcı etkisini bir nebze olsun azaltmak ve depremzedelere yardımcı olmak amacıyla İzmit Belediyesi kurduğu aşevinde sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.


Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki yıkıcı depremin ardından yardım tırlarını bölgeye göndermeye devam eden İzmit Belediyesi, 37’nci aracı da yola çıktı. Ayni yardımların devam ettiği bölgede İzmit Belediyesi kurduğu aşevinde sıcak yemek yapıyor. Hatay’ın Defne ilçesine 4 aşçı ve 4 yardımcı personelle yapılan sıcacık yemekler dağıtılmaya devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFAD ekipleri 120 saat sonra enkazdan bir vatandaşı sağ çıkardı Önceki Haber

AFAD ekipleri 120 saat sonra enkazdan bi...

Sokak hayvanları soğuktan böyle korundu Sonraki Haber

Sokak hayvanları soğuktan böyle korundu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar