160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İzmirin Gölcük Gölünde balık ölümleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirin Gölcük Gölünde balık ölümleri
Abone ol
Izmir’in ödemiş Ilçesindeki Gölcük Gölü’nde, Yüzlerce Balık ölü Olarak Kıyıya Vururken, Yetkililer Balık ölümlerinin Nedenini Araştırıyor.

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Gölcük Gölü’nde, yüzlerce balık ölü olarak kıyıya vururken, yetkililer balık ölümlerinin nedenini araştırıyor.

Ödemiş ilçesinde, özellikle hafta sonu ziyaretçilerin akınına uğrayan Gölcük Gölü, şu sıralar bakımsızlığı ve ilgisizliğiyle dikkat çekiyor. Doğa harikası gölde ise son zamanlarda balık ölümleri yaşanıyor. Göldeki yüzlerce balığın ölü olarak kıyıya vurduğu görülürken, ölümler vatandaşları tedirgin etti. Konuyla ilgili gölden numune alındığı ve ölümlerin nedeninin araştırıldığı belirtildi.

İşletmecilik yapan Semih Akçam, balık ölümleri nedeniyle üzgün olduğunu söyleyerek, “Ölümleri görünce yetkilere haber verdim ve suyun analizi yapıldı” dedi. Yine farklı bölge esnafı da, daha çok ilgi gösterilmesi gerektiğini aktardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demirçalı: “Türkiyenin en iyi hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezini yapacağız”Önceki Haber

Demirçalı: “Türkiyenin en iyi hayvan bak...

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, DMW Uluslararası Diplomatlar Birliğinin Onursal Başkanı olduSonraki Haber

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, DMW Uluslarara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar