Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde sahilde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde sahilde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Abone ol
Bebeğin Cansız Bedeni, Kesin ölüm Nedeninin Belirlenmesi Ve Otopsi Işlemleri Için Izmir Adli Tıp Kurumu Morguna Kaldırıldı.

İzmir’in Konak ilçesinde sahildeki kayalıkların arasında kordon bağı henüz kesilmemiş bir kız bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, 26 Mart günü sabah saatlerinde Konak ilçesinde bulunan İzmir Liman Başkanlığı karşısında meydana geldi. İzmir Körfezi’nde eğitim faaliyeti gerçekleştiren Deniz Polisi ekipleri, sahil bandındaki kayalıkların arasında bir bebeğin hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Durumun telsizle bildirilmesi üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Cansız bedeni morga kaldırıldı

Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde, kordon bağı üzerinde olan kız bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından bebeğin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Parke taşıyla camları kırıp iş yerini soyanlar tutuklandı Önceki Haber

Parke taşıyla camları kırıp iş yerini so...

Hz. Muhammedin doğumunun 1500üncü yılı anısına anlamlı proje Sonraki Haber

Hz. Muhammedin doğumunun 1500üncü yılı a...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar