160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde metrekareye 35,4 kilogram yağış düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde metrekareye 35,4 kilogram yağış düştü
Abone ol
METEOROLOJİ. 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VERİLERİNE GÖRE, İZMİR’DE BUGÜN YAKLAŞIK 2 SAAT ETKİLİ OLAN GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞTA BERGAMA İLÇESİNDE METREKAREYE DÜŞEN YAĞIŞ MİKTARI 35,4 KİLOGRAM, ALİAĞA İLÇESİNDE İSE 34,8 KİLOGRAM OLARAK KAYDEDİLDİ.

Meteoroloji. 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, İzmir’de bugün yaklaşık 2 saat etkili olan gök gürültülü sağanak yağışta Bergama ilçesinde metrekareye düşen yağış miktarı 35,4 kilogram, Aliağa ilçesinde ise 34,8 kilogram olarak kaydedildi.


İzmir’de bugün sabah saatlerinde etkili olan ve yaklaşık 2 saat süren gök gürültülü sağanak yağış hayatı felç etti. Buca, Karabağlar, Konak ilçelerinde birçok cadde ve sokak adeta göle dönerken, vatandaşlar ve trafikte bulunan sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı ev ve iş yerlerinde de su baskınların olduğu sağanağın ardından ekipler suların tahliye edilmesi için yoğun çaba sarf etti.


Kuzey ilçeler yağmura doydu


Öte yandan, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, kentte bugün bölgesel olarak etkili olan gök gürültülü sağanak yağıştan en çok kentin kuzey ilçeleri etkilendi. Yaklaşık 2 saat süren yağışlarda Bergama’da metrekareye düşen yağış miktarı 35,4 kilogram, Aliağa’da 34,8 kilogram, Konak ve Menderes’te ise 22,4 kilogram olarak ölçüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şüpheli araçta 10 şişe kaçak alkol ele geçirildi Önceki Haber

Şüpheli araçta 10 şişe kaçak alkol ele g...

Sanatçı Gülşen’e Osmaniye'de tepki gösterildi Sonraki Haber

Sanatçı Gülşen’e Osmaniye'de tepki göste...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar