160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde kayıp yaşlı adam için arama çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde kayıp yaşlı adam için arama çalışmaları sürüyor
Abone ol
Izmir’de Yürüyüşe çıktıktan Sonra Kaybolan 85 Yaşındaki Mehmet Ayrıldı’yı Bulmak Için Jandarma Ve Arama Kurtarma Ekiplerinin Arama çalışmaları Devam Ediyor.

İzmir’in Dikili ilçesinde yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adamı bulmak için jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.

Dikili ilçesine bağlı Çandarlı Mahallesi’nde yaşayan 85 yaşındaki Mehmet Ayrıldı’dan dünden bu yana haber alınamıyor. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde yürüyüş yapmak için evinden ayrılan Ayrıldı’dan uzun süre haber alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgede jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan incelemelerde, yaşlı adamın dün sabah saat 05.58’de evinden çıktığı, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, yaşlı adamın en son görüldüğü noktalardan başlayarak çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Çalışmalarda jandarma ekiplerine İZAKUT ve gönüllü arama kurtarma ekipleri de destek veriyor. Kayıp yaşlı adamın bulunması için bölgede yürütülen arama çalışmaları sürdürülüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müstakil evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti Önceki Haber

Müstakil evde çıkan yangında 1 kişi haya...

Bakan Göktaş, şehit eşleriyle bir araya geldi Sonraki Haber

Bakan Göktaş, şehit eşleriyle bir araya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar