160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Abone ol
İZMİR'İN BUCA İLÇESİNDE, HUSUMETLİ İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGA SONUCU, POMPALI TÜFEK VE SİLAHLA YARALANAN 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI. YARALILARDAN BİRİNİN DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

İzmir’in Buca ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucu, pompalı tüfek ve silahla yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Olay, saat 15.00 sıralarında Fırat Mahallesi 637 sokakta bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre iş yerine mal indiren bir gruba, bir süredir aralarında husumet olduğu öğrenilen kişiler tarafından tabancayla saldırı düzenlendi. Karşı tarafın da pompalı tüfekle karşılık verdiği silahlı kavgada, F.D., K.D. ve M.D. adlı 3 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



1 kişinin durumu ağır


Öte yandan, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Hastaneye sevk edilen yaralılardan M.D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların da hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Seçer: Günümüzün en büyük hastalığı insanları ötekileştirmek Önceki Haber

Başkan Seçer: Günümüzün en büyük hastalı...

Polatlı yemekleri Türk mutfağı haftası etkinliklerinde büyük ilgi gördü Sonraki Haber

Polatlı yemekleri Türk mutfağı haftası e...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar