160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İzmirde boşaltılan Tosunlar Mahallesi yangında harabeye döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde boşaltılan Tosunlar Mahallesi yangında harabeye döndü
Abone ol
Izmir’in ödemiş Ilçesinde çıkan Ve Söndürme çalışmalarında 3. Güne Girilen Orman Yangını Sonrasında Tosunlar Mahallesi Adeta Harabeye Döndü.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde 3 gün önce başlayan orman yangınında alevlerin tehdit etmesi üzerine boşatılan köylerden Tosunlar Mahallesi adeta harabeye döndü.

Ödemiş’te geçtiğimiz çarşamba günü saat 21.05’te orman yangını çıktı. Rüzgarın şiddetiyle giderek büyüyen yangın, yerleşim yerlerine ulaştı. İlerleyen saatlerde alevlerin tehdit ettiği Tosunlar, Suçıktı ve Köseler mahalleleri tahliye edildi. Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınında 3. güne girildi. Yangından en çok etkilenen mahallelerden biri olan Tosunlar Mahallesi’nde acı bilanço ise sabah saatlerinde ortaya çıktı. Yangının ilk saatlerinde tahliye edilen Tosunlar Mahallesi alevlere teslim olurken, yangın sonrasında mahalle adeta harabeye döndü.

Öte yandan, muhtemel bir yangında ilk müdahalenin yapılabilmesi için itfaiye ekiplerince köy girişine bırakılan yangın söndürme tankerinin yangının ilk saatlerinde kullanılmadığı görüldü. Tankerin konuşlandırıldığı alandan hareket ettirilmediği gözlemlenirken, soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallede zarar tespit çalışmalarının başlatılacağı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Bayraktar: Karadeniz gazı 2028de 16 milyon haneye ulaşacakÖnceki Haber

Bakan Bayraktar: Karadeniz gazı 2028de 1...

Siirtte silahlı kavgada 1 kişi yaralandıSonraki Haber

Siirtte silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar