160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde 15 yaşındaki kız, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde 15 yaşındaki kız, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Abone ol
Izmir'in Karabağlar Ilçesinde 15 Yaşındaki Bir Kız çocuğu, Erkek Arkadaşı Olduğu öne Sürülen Bir Kişi Tarafından Defalarca Bıçaklanarak öldürüldü.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki bir kız çocuğu, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen bir kişi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet şüphelisi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay akşam saatlerinde ilçeye bağlı Arap Hasan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp ile erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen bir kişi tartışmaya başladı. Ardından defalarca bıçaklanan Çetinalp, kanlar içerisinde yere yığıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet şüphelisi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Feci şekilde cinayete kurban giden 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp’in cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayındırda korkutan yangın Önceki Haber

Bayındırda korkutan yangın

Gaziantepte cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 6 ölü, 2 yaralı Sonraki Haber

Gaziantepte cinnet getiren şahıs dehşet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar