160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde 1280 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde 1280 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Abone ol
Bir Süre önce Cezaevinden Firar Eden Ve “silahla Yağma” Suçundan 1282 Yıl 1700 Ay 220 Gün Hapis Cezasına Hükümlü Bir Kişi, Izmir Polisi Tarafından Yakalandı.

Bir süre önce cezaevinden firar eden ve “silahla yağma” suçundan 1282 yıl 1700 ay 220 gün hapis cezasına hükümlü bir kişi, İzmir polisi tarafından yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 7 Eylül günü cezaevinden firar eden ve “silahla yağma” suçundan 1282 yıl 1700 ay 220 gün hapis cezasına hükümlü Ö.E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışmada firari Ö.E.’nin gönül ilişkisi yaşadığı kişinin iş yerinde olduğu tespit edildi. Adrese gerçekleştirilen operasyonda zanlı kıskıvrak yakalandı.

Cezaevi firarisi Ö.E., işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksekovada PKK operasyonlarını protesto etmek isteyen gruba polisten müdahale Önceki Haber

Yüksekovada PKK operasyonlarını protesto...

Muğladaki uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama Sonraki Haber

Muğladaki uyuşturucu operasyonunda 1 tut...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar