160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İyilik Evinde eğitim gören minikler Harputtaki müzeleri gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyilik Evinde eğitim gören minikler Harputtaki müzeleri gezdi
Abone ol
Elazığ Belediyesi Tarafından Hicret Mahallesi’nde Hizmete Sunulan Iyilik Evinde Eğitim Gören Minik öğrenciler Elazığ Belediyesi Tarafından Harput’ta Hizmete Sunulan Müzeleri Gezdi.

Elazığ Belediyesi tarafından Hicret Mahallesi’nde hizmete sunulan İyilik Evinde eğitim gören minik öğrenciler Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta hizmete sunulan müzeleri gezdi.

İlk olarak Basın Müzesini gezen minikler Basın Müzesindeki baskı kalıpları, matbaa, haberleşme araçları, gazete ve dergileri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Daha sonra cam seyir terasını, Hoca Hasan Hamamını gezen minikler son olarak ve Musiki Müzesini ziyaret etti. Gezi programı İyilik Evinde eğitim gören öğrencilerin proje alanlarında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Eğitmenlerden Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Hayata geçirilen müzeleri çok beğendiklerini ifade eden eğitmenler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Eğitmenler, ’’Bugün Şahin Başkanımızın bize sunduğu imkan ile Harput’ta Elazığ Belediyesi tarafından hayata gerilen proje alanlarını öğrencilerimizle gezdik. İlk olarak Basın Müzesini gezdik. Sonra cam seyir terasını ve diğer proje alanlarını gezdik. Başkanımıza bize sunduğu bu imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz bu projeleri çok sevdiler. Sevdikleri gözlerindeki ışıktan anlaşılıyor’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maden işçisi Ayyıldız, toprağa verildiÖnceki Haber

Maden işçisi Ayyıldız, toprağa verildi

Az daha 3 çocuk süs havuzunda boğuluyorduSonraki Haber

Az daha 3 çocuk süs havuzunda boğuluyord...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar