160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İYİ Partili Taşdemir: Akşenerin başbakanlık talebi hayalden öteye gidememiştir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili Taşdemir: Akşenerin başbakanlık talebi hayalden öteye gidememiştir
Abone ol
Iyi Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ve Nazilli Ilçe Teşkilatı Kurucularından Mehmet Reşat Taşdemir, Partisinden Istifa Etti.

İYİ Parti Aydın Milletvekili aday adayı ve Nazilli İlçe Teşkilatı kurucularından Mehmet Reşat Taşdemir partisinden istifa ederek, "Meral Akşener’in Başbakanlık talebi hayalden öteye gidememiştir. Bu başarısızlıkların tüm sorumluluğunu üzerime alarak mevcut partimden istifa ediyorum” dedi.

28 Mayıs’da düzenlenen 13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güven tazeleyerek yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi. Alınan sonuçların ardından İYİ Parti Aydın Milletvekili aday adayı ve Nazilli İlçe Teşkilatı kurucularından Mehmet Reşat Taşdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son seçimden de zaferle çıkmasının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ortaya koyduğu sonucu değerlendiren Taşdemir, “Güçlendirilmiş parlamenter sistem talebi çöpe gitmiştir. Mutabakat metni rafta kalmıştır. Meral Akşener’in Başbakanlık talebi hayalden öteye gidememiştir. Bu başarısızlıkların tüm sorumluluğunu üzerime alarak mevcut partimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğanın zaferi Toroslarda coşkuyla kutlandı Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğanın zaferi Toroslard...

Yenişehir Belediyesinden öğrenci ve engellilere hijyen seti desteği Sonraki Haber

Yenişehir Belediyesinden öğrenci ve enge...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar