160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İyi niyet cinayetinde güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi niyet cinayetinde güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Abone ol
AFYONKARAHİSAR’DA İDDİAYA GÖRE, TAKİP ETTİKLERİ GENÇ KIZLARIN YARDIM İSTEYEREK SIĞINDIĞI ŞAHSI 8 BIÇAK DARBESİ İLE ÖLDÜREN BİRİ 16 YAŞINDA OLAN İKİ KİŞİ ÇIKARILDIKLARI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANIRKEN, OLAYIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ DE ORTAYA ÇIKTI.

Afyonkarahisar’da iddiaya göre, takip ettikleri genç kızların yardım isteyerek sığındığı şahsı 8 bıçak darbesi ile öldüren biri 16 yaşında olan iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, olayın güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı.


Kente merkezi önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Engin Taş, iddiaya göre rahatsız edildikleri için kendilerinden yardım isteyen genç kızların gösterdiği Serkan Ç. ve yeğeni V.Ç. ile tartışmaya başladığı esnada boyun ve vücudunun çeşitli yerlerden 8 bıçak darbesi ile bıçaklandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Taş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın failleri Serkan Ç. ve yeğeni V.Ç., polis tarafından gözaltına alınırken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkeme sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Öte yandan, olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde bıçaklama olayı gerçekleştiren şahısların cadde üzerinde elinde bıçak ile arka arkaya kaçtıkları görülüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
25 Mart Oltuspora Çelik hocaÖnceki Haber

25 Mart Oltuspora Çelik hoca

Engellerini spor sayesinde yendilerSonraki Haber

Engellerini spor sayesinde yendiler

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar