160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

“İyi Ki Varsın Eren Takımı” Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“İyi Ki Varsın Eren Takımı” Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu
Abone ol
TURGUT REİS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE BAĞLI OLAN İYİ Kİ VARSIN EREN TAKMI, TEKNOFEST LİSELERARASI İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI YARIŞMASI’NDA ESKİŞEHİR’İ TEMSİL EDEREK TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU.

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağlı olan İyi Ki Varsın Eren Takmı, TEKNOFEST Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda Eskişehir’i temsil ederek Türkiye üçüncüsü oldu.


Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Afyonkarahisar’da düzenlenen TEKNOFEST Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda; Türkiye üçüncüsü oldu. İyi Ki Varsın Eren Takımı, Sabit Kanat kategorisinde; 64 takım arasından üçüncülüğünü ilan etti. Takımın danışman öğretmeni İlker Hakan Evrendilek başta olmak üzere öğrencilerde Emre Sandıkçı, Orhan Enes Berberler, Semih Tezcan ve Oğuz Saydam tarafından hazırlanan proje; büyük ilgi görerek tebrik edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayserispor PFDKlık oldu Önceki Haber

Kayserispor PFDKlık oldu

Gelin ve ailesi bıçaklı saldırıda yaralandı, saldırgan kayınço serbest bırakıldı Sonraki Haber

Gelin ve ailesi bıçaklı saldırıda yarala...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar