160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ISUBÜ’ye hayırseverlerden eğitim binası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ISUBÜ’ye hayırseverlerden eğitim binası
Abone ol
Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği ve iş insanların destekleriyle yapılan 4 katlı eğitim binası, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin (ISUBÜ) kullanımına sunuldu.

Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği ve iş insanların destekleriyle yapılan 4 katlı eğitim binası, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin (ISUBÜ) kullanımına sunuldu.

Vali Aydın Baruş, Hızırbey Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımın geleceğin inşasında önemli rol oynadığını belirterek binanın yapılmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı ve Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eğitime desteklerin devam edeceğini söyledi.

Üniversiteye verilen binada eğitim gören öğrencilerin bölgenin ekonomisine de katkı sağlayacağını ifade eden Başdeğirmen, "Eğitimden daha değerli bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.

Eğitimli toplum ülkesini bir basamak ileriye götürüyor. Bizlerin de çorbada tuzunun bulunması bizi mutlu ediyor." dedi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal da yeni yerleşkeyle sadece üniversite eğitim binaları değil, şehrin yeni cazibe ve kültür alanının da oluşturulmasını hedeflediklerini kaydetti.

Hızırbey Mahallesi'nde 7 bin metrekarelik alanda yapılan 4 katlı binada 17 derslik, 5 atölye, 3 laboratuvar, 18 idare personel odası ve 10 teknik hizmet odası bulunuyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde öğrencilerden Cumhuriyetin 100üncü yılına özel koreografiÖnceki Haber

İzmirde öğrencilerden Cumhuriyetin 100ün...

400 öğrenciden 100ncü yıl koreografisiSonraki Haber

400 öğrenciden 100ncü yıl koreografisi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar