160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstanbullular ilk sahura manilerle uyandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbullular ilk sahura manilerle uyandı
Abone ol
İSTANBUL'DA RAMAZAN AYININ İLK GECESİNDE SAHUR VAKTİ İÇİN MANİ VE İLAHİLER EŞLİĞİNDE DAVULLAR ÇALINDI. TAKSİM İLAHİCİSİ OLARAK BİLİNEN RIDVAN AKÇAYIR, MANİLERİYLE VATANDAŞLARI İLK SAHURA UYANDIRDI.

İstanbul’da Ramazan ayının ilk gecesinde sahur vakti için mani ve ilahiler eşliğinde davullar çalındı. Taksim İlahicisi olarak bilinen Rıdvan Akçayır, manileriyle vatandaşları ilk sahura uyandırdı.


11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk gecesinde sahur vakti için davulcular sokaklara çıktı. Mani ve ilahiler eşliğinde davullar çalındı. Taksim İlahicisi olarak bilinen Fenomen ve Ramazan Davulcusu Rıdvan Akçayır, söylediği manilerle vatandaşları Ramazanın ilk gecesinde sahura uyandırdı.


“Allah nice Ramazanlara girmemizi nasip ve müessir eylesin”


Arkadaşı Kadir Karalıkaş ile davul çalmaya çıkan Rıdvan Akçayır, “Öncelikle hayırla geldiniz hoş gelip sefalar getirdiniz her zaman geleneksel olarak Ramazan’ı coşkuyla, sevinçle yaşıyoruz. Yine bu mahalledeyiz, insanları sahura kaldırıyoruz. Bundan dolayı mutluyuz, mahalleli de mutlu. Allah nice Ramazanlara girmemizi nasip ve müessir eylesin. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun” dedi.


Öte yandan Rıdvan Akçayır’ın arkadaşı Kadir Karalıkaş ise çeşitli manilerle kendisine eşlik etti. Dikkatleri üzerlerine çeken Ramazan davulcularını vatandaşlar pencerelerinden çıkarak dinledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandıÖnceki Haber

Hatay’da iki otomobilin çarpıştığı kazad...

Aracını viyadüğe sürdü, başarılı olamayınca atlayarak intihar ettiSonraki Haber

Aracını viyadüğe sürdü, başarılı olamayı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar