160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstanbuldan Samsuna uyuşturucu getirdikleri iddiasıyla 3 sanığa 18 yıl 9ar ay hapis

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbuldan Samsuna uyuşturucu getirdikleri iddiasıyla 3 sanığa 18 yıl 9ar ay hapis
Abone ol
TUTUKLANAN C.K.(19) ADLI GENÇ KIZ MAHKEMECE UYUŞTURUCU TİCARETİ SUÇUNDAN 18 YIL 9'AR AY HAPİS VE 37 BİN 500 LİRA DA ADLİ PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI.

İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu madde getirdikleri iddiasıyla aralarında 19 yaşındaki genç kızın da aralarında bulunduğu 3 kişi yargılandıkları mahkemece 18 yıl 9’ar ay hapis ve 37 bin 500’er lira da adli para cezasına çarptırıldı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Samsun’a metamfetamin adlı uyuşturucu madde getirdikleri ileri sürülen A.S. (19), Y.G. (20) ve C.K.(19) adlı genç kızı yakalayarak gözaltına aldı. Nisan ayında çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 3 kişi hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.


Tutuklu olarak yargılanan C.K. adlı genç kız ile A.S. ve Y.G. adlı gençler "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 18 yıl 9’ar ay hapis ve ayrıca 37 bin 500’er lira adli para cezasına çarptırılıp tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kılınç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladıÖnceki Haber

Başkan Kılınç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram...

Maden kazasıyla ilgili 25 kişi hakkında gözaltı kararıSonraki Haber

Maden kazasıyla ilgili 25 kişi hakkında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar