160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstanbulda yüksek kâr vaadi yalanıyla milyon dolarlık vurgun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbulda yüksek kâr vaadi yalanıyla milyon dolarlık vurgun
Abone ol
Mısır Uyruklu şüpheli Hakan E., Istanbul Il Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri Tarafından Yakalanarak Gözaltına Alındı

İstanbul’da dolandırıldığını iddia eden Y.Ö. isimli kişi, kendisini Fransa ve Amerika’da devam eden alacak davalarını öne sürerek kandıran Mısır uyruklu bir dolandırıcının ağına düştü. Polise başvuran Y.Ö., kendisini dolandıran kişiye yüksek kâr vaadiyle 2014 ve 2024 yılları arasında 3,5 milyon dolar ile 5,7 milyon lira verdiğini ifade etti.

Olay, 8 Eylül’de mağdur Y.Ö.’nün polis merkezine giderek şikayetçi olmasının ardından ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Y.Ö., 2014 yılında tanıştığı bir kişinin, Fransa ve Amerika’da devam eden alacak davaları bitene kadar kendisinden belli aralıklarla para talep ettiğini belirtti. Mağdur Y.Ö., şüpheli Hakan E.’nin kendisine yüksek kar vadettiğini ifade etti. Y.Ö.’nün 2024 yılına kadar 3,5 milyon dolar ve 5,7 milyon lira verdiği Mısır uyruklu şüpheli Hakan E., İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen şüpheli Hakan E., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirden Anıtkabire kadar pedal çevireceklerÖnceki Haber

Ataşehirden Anıtkabire kadar pedal çevir...

Bahçelievlerde iki bina arasında yanan baraka paniğe neden olduSonraki Haber

Bahçelievlerde iki bina arasında yanan b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar