
İSTANBUL'DA YAĞMUR ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI. MALTEPE D-100 KARAYOLU'NDA VE ATAŞEHİR'DE TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU. İBB TRAFİK YOĞUNLUK HARİTASI VERİLERİNE GÖRE SAAT 08.45 İTİBARİYLE KENT GENELİNDE TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 67 OLARAK ÖLÇÜLDÜ.
İstanbul’da yağmur etkisini göstermeye başladı. Maltepe D-100 Karayolu’nda ve Ataşehir’de trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre saat 08.45 itibariyle kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 67 olarak ölçüldü.
İstanbul’da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Maltepe D-100 karayolunda ve Ataşehir’de yağış nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken sürücüler ise zor anlar yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre saat 08.45 itibariyle kent genelinde trafik yoğunluğu oranı yüzde 67 olarak ölçüldü.

Yorum Yazın