160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İstanbulda motosiklet sürücülerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbulda motosiklet sürücülerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi
Abone ol
Istanbul’da Motosiklet Sürücülerine Yönelik Asayiş Uygulaması Gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde motosikletli sürücülere yönelik polis denetimi gerçekleştirildi. Bahçelievler’de gerçekleşen uygulamalarda kurallara uymayan sürücülere toplam 17 bin 688 ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler, Beşiktaş, Küçükçekmece’de motosikletli şahıslara yönelik sabit yol uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ve bekçiler katılırken, uygulamanın gerçekleştiği noktalarda ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortası ve kask denetimi yapıldı.

Ekipler, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrollerini gerçekleştirdi ve üst araması yaptı. Uygulamada durdurulan motosikletler, ekipler tarafından detaylı olarak arandı.

Bahçelievler Piramit Cafe önündeki denetimde bir sürücüye ve motor sahibine ehliyetsiz araç kullanmaktan 16 bin 380 TL, bir sürücüye yabancı şahsın ticari araç kullanması ve uygunsuz sepet kullanımından 872 TL, bir sürücüye de uygunsuz sepet kullanımdan 436 TL olmak üzere üç sürücüye toplam 17 bin 688 TL ceza kesildi.

Akşam saat 23.00’te başlayan uygulamaların gece saat 04.00’e kadar süreceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 3 ölü Önceki Haber

Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı:...

Ataşehirde zincirleme trafik kazası: 2 yaralı Sonraki Haber

Ataşehirde zincirleme trafik kazası: 2 y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar