160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstanbul Havalimanında sergilenen TOGGa yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Havalimanında sergilenen TOGGa yoğun ilgi
Abone ol
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA SERGİLENMEYE BAŞLAYAN TOGG’UN SUV MODELİ, YERLİ VE YABANCI YOLCULARIN BÜYÜK BEĞENİSİNİ TOPLADI. BİRÇOK YERLİ VE YABANCI YOLCU TOGG’UN SUV MODELİ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİREN VATANDAŞLAR TOGG’UN EN ÇOK FİYATINI MERAK ETTİ.

İstanbul Havalimanı’nda sergilenmeye başlayan TOGG’un SUV modeli, yerli ve yabancı yolcuların büyük beğenisini topladı. Birçok yerli ve yabancı yolcu TOGG’un SUV modeli ile fotoğraf çektiren vatandaşlar TOGG’un en çok fiyatını merak etti.


Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG’un SUV modeli, İstanbul Havalimanı’nda sergilenmeye başlandı. Pasaport kontrolünün arkasına kurulan standa yabancıların büyük beğenisini topladı. Pasaport kontrol noktasından geçen yolcular TOGG’u görünce bir süre inceledi. Bazı vatandaşların ise cep telefonlarıyla TOGG’un fotoğraflarını çektikleri görüldü.


İstanbul’a gezmeye gelen Tunuslu Muhammed Mahjoub, “Araba çok güzel, çok şaşırdım. Arabanın dış dizaynını çok beğendim çok çekici. Dışarıdan içeriye girdiğimde arabanın yanına geldim. Çok ünlü bir arabaya benziyor” dedi


Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG’un SUV modelini hayranlıkla inceleyen Abir Mahjoub, “ Çok özel bir araç çok beğendim. Kapılar inanılmaz güzel, Daha önce böyle bir model görmedim. Mükkemmel” şeklinde konuştu.


Daha önce TESLA kullandığını söyleyen gurbetçi Muharrem Uğurlu, “ Ben elektrikli arabayı 4 -5 senedir kullanıyorum. Hem de her çeşidini kullanıyorum. X modelini kullandım. S modelini kullandım. Şu anda da Y modeli var. Hepsini kullandım oğlum ile beraber. Hastasıyız elektrikli arabanın. Tesla’da gözümüzü açtık. Devamlı onu kullandık. Şu anda Türkiye’ de iki tane aldık. TOGG’u da bekliyoruz tabi. Arabayı gördük, şöyle baktığın zaman çok güzel çok şık. Tabii oturmak lazım kullanmak lazım. Tasarım olarak çok şık. Çok beğendik tabii. Almayı da düşünürüz” dedi.


Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG’un SUV Modeli bir ay boyunca İstanbul Havalimanı’nda sergilenecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafıza ve Miras Fatihin Edebiyat Durakları isimli kitap yayınlandıÖnceki Haber

Hafıza ve Miras Fatihin Edebiyat Durakla...

Konyada askeri uçak düştüğü ihbarı üzerine Konya Adana karayolu civarına ekipler sevk edildi.Sonraki Haber

Konyada askeri uçak düştüğü ihbarı üzeri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar