160x600
01 Mayıs, 2025, Perşembe
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0
Yusuf Cinkara Otomotiv

İsrail menşeli temizlik ürünlerine karşı TOGÜden alternatif çözüm

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail menşeli temizlik ürünlerine karşı TOGÜden alternatif çözüm
Abone ol
Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi (togü), Yerli Ve Milli üretim Hedefleri Doğrultusunda Geliştirdiği çevre Dostu Temizlik Ve Kozmetik ürünleriyle Boykot Edilen ürünlere Güçlü Bir Alternatif Sunuyor.
Wordpress Hosting

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ), yerli ve milli üretim hedefleri doğrultusunda geliştirdiği çevre dostu temizlik ve kozmetik ürünleriyle boykot edilen İsrail ürünlerine güçlü bir alternatif sunuyor.

TOGÜ Kimya Teknolojisi Bölümü, yerli ve milli üretim hedefleri doğrultusunda temizlik ve kozmetik sektörüne yönelik önemli bir adım attı. Üniversitenin kimya bölümü akademisyenleri ve öğrencileri tarafından geliştirilen, tüm testleri başarıyla tamamlanan 60 farklı üründen 15’inin üretimine başlandı. Çevre dostu ve yenilikçi formüllerle hazırlanan ürünler, kalite standartlarına uygunluğu ve yerli üretim avantajıyla dikkat çekiyor. Özellikle son dönemde boykot edilen İsrail menşeli ürünlere alternatif olarak geliştirilen bu temizlik ve kozmetik ürünleri, tüketicilere güvenli ve kaliteli seçenekler sunmayı amaçlıyor.

Üniversite bünyesinde hayata geçirilen bu proje sadece yerli üretimi desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda öğrencilere uygulamalı eğitim fırsatı da sunuyor. Öğrenciler, teorik bilgilerini laboratuvar ortamında pratiğe dökerek sektöre daha donanımlı bir şekilde hazırlanırken, üretim sürecine katkı sağlayarak cep harçlıklarını da çıkartma imkânı buluyor.

"Kaliteli, çevre dostu ve güvenilir ürünler ürettik"

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın girişimleri ile boykot edilen ürünlere güçlü bir alternatif sunmak için ürünlerin üretimine başlandığını söyleyen Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Budak, "Sıradan ürün değil kaliteli ürün yapmamız için rektörümüz bize yol gösterdi. Üniversitemizin tüm imkanlarını bu hedef için seferber etti. Güçlü kimya altyapımız ve sanayi iş birliğimizle sorumluluk üstlendik. Markamız kurulduktan sonra boykot edilen ürünlere güçlü alternatif sunmak için kaliteli, çevre dostu ve güvenilir yeni ürünler geliştirdik" dedi.

Öğrenciler ise uygulamalı eğitim aldıkları için emeği geçenlere teşekkür ederek üretirken kazandıklarını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram Sokağında renkli etkinliklerÖnceki Haber

Bayram Sokağında renkli etkinlikler

Antalyada bayram tatiline yağmur engeliSonraki Haber

Antalyada bayram tatiline yağmur engeli

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar