28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ispartada asfalt çalışmalarına esnaf ayarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartada asfalt çalışmalarına esnaf ayarı
Abone ol
ısparta Belediyesi Geçen Pazartesi Günü özkanlar Kavşağı Bölgesinden Başlattığı Ve 3 Etap Halinde 10 Temmuz’da Tamamlamayı Planladığı Asfalt çalışmalarının Birinci Etabını Yol çizgileriyle Tamamlayarak Sürücülerin Kullanımına Sunarken, Diğer Taraftan Da Ikinci Etap çalışmalarında Da önemli Mesafe Kat Etti. Ilk Etabı Kaymakkapı Meydanında Son Bulan çalışmaların 2.etabı Olarak Da Dün Dalboyunoğlu Hamamı Ve Arkasındaki Zübeyde Hanım Caddesi, Orduevi Bölümüne Kadar Yorgun Asfalt Freze Ile Kaldırıldı, Yerine Yeni Asfalt Döküldü. çalışmalar Trafiğin Aksamaması Amacıyla Saat 21.00-06.00 Arasında Gerçekleştiriliyor

Isparta Belediyesi geçen pazartesi günü Özkanlar Kavşağı bölgesinden başlattığı ve 3 etap halinde 10 Temmuz’da tamamlamayı planladığı asfalt çalışmalarının birinci etabını yol çizgileriyle tamamlayarak sürücülerin kullanımına sunarken, diğer taraftan da ikinci etap çalışmalarında da önemli mesafe kat etti. İlk etabı Kaymakkapı Meydanında son bulan çalışmaların 2.etabı olarak da dün Dalboyunoğlu Hamamı ve arkasındaki Zübeyde Hanım Caddesi, Orduevi bölümüne kadar yorgun asfalt freze ile kaldırıldı, yerine yeni asfalt döküldü. Çalışmalar trafiğin aksamaması amacıyla saat 21.00-06.00 arasında gerçekleştiriliyor.

Çalışmaların gece akşam saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar yapılması ve trafiğin aksatılmamasından dolayı esnaf ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Esnaf, “İşlerimiz sabah ve akşam üstleri daha yoğun olduğu için çalışmaların gece yapılmasından dolayı memnunuz. İşlerimiz aksamıyor. Isparta’mız yenileniyor, ışıklar değiştirildi, cadde çok güzel aydınlandı. Bu cadde dükkanların ışıklarıyla aydınlanıyordu ” dediler.

Özkanlar Kavşağı bölgesi, Mimar Sinan Caddesi, Kaymakkapı Meydanı, Zübeyde Hanım Caddesindeki çalışmalar tamamlanırken, 3.etapta ise çalışmalar 6 Mart Caddesi, Subay Lojmanlarına kadar olan bölgede devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrik akımına kapılıp merdivenden düştüÖnceki Haber

Elektrik akımına kapılıp merdivenden düş...

Siirtte damat çiftçi olunca düğün konvoyu traktörlerden olduSonraki Haber

Siirtte damat çiftçi olunca düğün konvoy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar