160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ispartada 1 yıldır aynı otel odasında kalan yaşlı adam, odasında ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartada 1 yıldır aynı otel odasında kalan yaşlı adam, odasında ölü bulundu
Abone ol
ısparta'da 72 Yaşındaki Bir Adam, Otel Odasında ölü Bulundu. Yaşlı Adamın Kesin ölüm Sebebi Yapılacak Otopsinin Ardından Belli Olacağı Bildirildi.

Isparta’da 71 yaşındaki bir adam, otel odasında ölü bulundu. Yaşlı adamın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.

Olay, 13.30 sıralarında Pirimehmet Mahallesi, Matbaalar Caddesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 yıldır otel odasında yalnız yaşayan ve kendisinden uzun süredir haber alınamayan 71 yaşındaki Veysel Akbaş’ın odasına giren otel görevlileri, Akbaş’ı yatak üzerinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Görevliler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Veysel Akbaş’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Akbaş’ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dikili Belediyesinin ATA plakalı çöp taksisi ilçede tepkiyle karşılandıÖnceki Haber

Dikili Belediyesinin ATA plakalı çöp tak...

Mudanyaya Gıda Bankası kuruluyorSonraki Haber

Mudanyaya Gıda Bankası kuruluyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar