13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İsmetpaşa Mahallesinin talepleri Ankarada karşılık buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsmetpaşa Mahallesinin talepleri Ankarada karşılık buldu
Abone ol
şırnak Merkez Ismetpaşa Mahallesi Muhtarı Metin Biter, Mahalleye Kazandırılması Planlanan Eğitim Ve Sosyal Donatı Projeleri Için Ankara’da Temaslarda Bulundu. Biter, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Arslan Tatar Ile Bir Araya Gelerek Mahalle Ve Kent Genelindeki Talepleri Rapor Halinde Sundu.

Şırnak merkez İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Metin Biter, mahalleye kazandırılması planlanan eğitim ve sosyal donatı projeleri için Ankara’da temaslarda bulundu. Biter, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ile bir araya gelerek mahalle ve kent genelindeki talepleri rapor halinde sundu.

Görüşmede özellikle eğitim yatırımları ön plana çıktı. Muhtar Biter, İsmetpaşa Mahallesi Orhan Uysal Ortaokulu karşısında bulunan eski ÇATOM alanına 2026 yılının birinci döneminde 4 derslikli anaokulu yapılması talebini ilettiklerini belirtti. Biter, söz konusu projeye ilişkin Milletvekili Tatar’dan destek sözü aldıklarını ifade ederek, "Mahallemizin en önemli ihtiyaçlarından biri okul öncesi eğitim alanıdır. Bu yatırım, çocuklarımızın geleceği açısından büyük önem taşıyor" dedi.

Biter ayrıca, İsmetpaşa Mahallesi Sere Serge bölgesine cami, kadın ve erkekler için ayrı taziye evi ile bir okul kazandırılması yönündeki taleplerini de gündeme getirdiklerini kaydetti. Sunulan rapor doğrultusunda taleplerin detaylı şekilde değerlendirildiğini aktaran Biter, Milletvekili Tatar’ın projelerin hayata geçirilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

Şırnak’ın gelişimi adına Ankara’da yoğun mesai harcadığı belirtilen Milletvekili Arslan Tatar’ın, eğitimden sosyal donatı alanlarına kadar birçok yatırım projesi üzerinde çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Mahalle sakinleri ise planlanan anaokulu ve sosyal alan projelerinin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgedeki önemli bir eksikliğin giderileceğini dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseride davulcular Ramazana hazır Önceki Haber

Kayseride davulcular Ramazana hazır

Rakip bulamayan ve gençlerle yarışan 65 yaşındaki Hakkı Bozat 420 kilo kaldırdı Sonraki Haber

Rakip bulamayan ve gençlerle yarışan 65...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar