29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.453
EURO34.8563
ALTIN2429.0

İşlek cadde oluşan çukur sürücülere zor anlar yaşattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşlek cadde oluşan çukur sürücülere zor anlar yaşattı
Abone ol
Denizli’nin Merkezefendi Ilçesinde Akşam Saatlerinde Işlek Yolda Bilinmeyen Bir Nedenle çukur Meydana Gelmesi Hem Ekipleri Hem De Vatandaşları şaşırttı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde işlek caddede bilinmeyen bir nedenle çukur oluştu. Trafiğin azaldığı saatte meydana gelen olayda, sürücülere zor anlar yaşatan çukur ekiplerin hızlı müdahalesiyle kapatıldı.

Denizli’de dün akşam saat 21.00 sıralarında, Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi Merkezefendi Caddesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çukur oluştu. İşlek yolu kullanan sürücülerin, çukuru son anda fark etmesi ve olayın trafik akışının azaldığı bir zaman diliminde meydana gelmesi ise büyük bir faciayı önledi. Araçlarını yol kenarına çeken sürücüler ile çevredeki vatandaşlar, belediye ekiplerine durumu ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, herhangi bir kaza meydana gelmemesi için çukurun etrafında önlem aldı. Alınan önlemlerin ardında çukurun kapatılması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu yoldaki çukur, kepçe içi dolduruldu. 3 saatlik çalışmanın ardından tekrardan trafiğe açılan yol hem sürücülere hem de mahalle sakinlerine rahat nefes aldırdı.

“Çok şükür herhangi bir kaza yaşanmadı”

Evine gittiği sırada oluşan çukur ile karşılaşınca hayretler içerisinde kaldığını dile getiren Mehmet Murat Ayyıldız, “Akşam saatlerinde evime doğru giderken, yolda bir gürültü sesi geldi. Yola baktığımda sürücüler, araçlarını hızlı bir refleksle sağ sola kırdı. Biz de çukuru görünce önlem alınması için yetkilere haber verdik. Ekipler hızlıca bölgeye gelip, güvenlik önlemi aldı. Ardından da yoldaki çukur kapatıldı ve çok şükür herhangi bir kaza yaşanmadı” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karacabeyde 17. Uluslararası Leylek Festivali heyecanı başlıyorÖnceki Haber

Karacabeyde 17. Uluslararası Leylek Fest...

Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu, hedefi daha çok kadın istihdamıSonraki Haber

Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu, h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar