160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İşçilerin çalıştığı binada tente çöktü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşçilerin çalıştığı binada tente çöktü
Abone ol
BALIKESİR'İN EN İŞLEK NOKTALARINDAN BİRİSİ OLAN MİLLİ KUVVETLER CADDESİ'NDE MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA 2 İŞÇİ YARALANDI.

Balıkesir’in en işlek noktalarından birisi olan Milli Kuvvetler Caddesi’nde meydana gelen iş kazasında 2 kişi yaralandı. Tabela değişimi için binanın üzerinde bulunan tenteye çıkan işçiler, tentenin çökmesi ile birlikte birinci kattan beton zemine düşerek yaralandı. İşçiler, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, çökme anı saniye saniye kameralara yansıdı.


Karesi ilçesinde bulunan Milli Kuvvetler Caddesi’nde meydana gelen olayda eski bir binada tabelaları değiştirmek için binanın üzerinde bulunan tenteye çıkan Hasan Akan ve Abid Anıl Kabak isimli 2 işçi, birinci kattan yere düştü. İşçilerin altındaki tentenin çökmesi ile meydana gelen kazada 2 işçi yaralandı. Olay anı kameralarca kaydedilirken, çökme anında kaldırımda kimsenin olmaması yüreklere su serpti.


İşçilerin tedavisi Balıkesir Devlet Hastanesi’nde devam ederken, genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
(ÖZEL) 467 yabancı uyruklu öğrencinin uyum süreci kolaylaştırılıyorÖnceki Haber

(ÖZEL) 467 yabancı uyruklu öğrencinin uy...

Bakan Karaismailoğlu: “Tünel uzunluğunu 50 kilometreden aldık, 720 kilometreye çıkardık”Sonraki Haber

Bakan Karaismailoğlu: “Tünel uzunluğunu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar