160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İş yerinde kaçak tütün hazırlayan şüphelilere operasyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş yerinde kaçak tütün hazırlayan şüphelilere operasyon
Abone ol
Konya’da Polis Ekiplerinin Gerçekleştirdiği Operasyonlarda Arama Yapılan Ev Ve Iş Yerlerinden çok Sayıda Kaçak Tütün, Nargile Tütünü, Kaçak Sigara, çeşitli Malzemeler Ve Ambalaj Paketleri Ele Geçirildi.

Konya’da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda arama yapılan ev ve iş yerlerinden çok sayıda kaçak tütün, nargile tütünü, kaçak sigara, çeşitli malzemeler ve ambalaj paketleri ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Meram İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, devletin vergi kayıplarının ve haksız kazancın önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadelesini sürdürüyor. Merkez Meram ilçesinde kaçak sigara üretimi ve satışı yaptığı tespit edilen 1 işyerinde polis ekiplerince arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 168 kilogram kaçak tütün, 200 litre nargile tütünü yapımında kullanılan gliserin maddesi, 450 paket kaçak sigara, 250 gramlık 65 adet satışa hazır nargile tütünü ile beraber 1 adet karma kazanı, 3 adet terazi ve çeşitli ambalaj paketleri ele geçirildi. Olayla ilgili M.S.(26) ve Y.S.(30) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma ekipleri vatandaşları uyardı Önceki Haber

Jandarma ekipleri vatandaşları uyardı

Klima ile gelen yüz felci riskine dikkat Sonraki Haber

Klima ile gelen yüz felci riskine dikkat

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar